GNTM round 3: Τα κορίτσια του GNTM αυτοτρολάρονται με την καραντίνα και τον κορονοϊό

GNTM round 3: Τα κορίτσια του GNTM αυτοτρολάρονται με την καραντίνα και τον κορονοϊό

Το σχόλιο της Άννας Μαρίας ήταν επικό

Αν υπάρχουν κάποια κορίτσια που δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα αυτό το διάστημα με την καραντίνα είναι οι παίκτριες που γνωρίσαμε φέτος στο Greece’s Next Top Model. Έχουν μείνει μέσα σε ένα σπίτι όλες μαζί, χωρίς να βγαίνουν έξω, και χωρίς καν να έχουν μαζί τους κινητά προκειμένου να μπαίνουν στα social media.

Επομένως πιστεύουμε πως μιας και το πέρασαν σχετικά πρόσφατα, είναι λιγάκι πιο εξοικειωμένες με αυτό. Το post μάλιστα που έκανε η Κέισι Μίζιου repost από τη Naomi Campbell, είναι ο ορισμός του να είσαι κλεισμένος σπίτι και να μη μπορείς να βγεις. Στο post αυτό η Κέισι, έκανε tag την παρέα της και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η μία από τις δύο νικήτριες έκανε το πιο επικό σχόλιο.

Όπως θα δεις στο βίντεο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα παρουσιάζεται η ζωή μας τα βράδια του Σαββάτου, που πλέον αντί να βγεις (γιατί είναι και όλα κλειστά) τα περνάς μέσα στο σπίτι πίνοντας κρασί μόνη του.

Η Άννα Μαρία βέβαια έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο όταν έκανε repost το story της Κέισι, γράφοντας: «Κορίτσια όλα καλά, το έχουμε ξανακάνει», αναφερόμενη προφανώς στον κατ’ οίκον περιορισμό.

Δες το βίντεο εδώ και στη gallery που ακολουθεί θα δεις και το σχόλιο. Πάντως αυτό που προτείνεται στο βίντεο είναι μια έξυπνη ιδέα για να μη νομίζεις πως είσαι μόνη σου (εντάξει, προφανώς και αστειευόμαστε).