Ok ok! Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μπούστο και κολάν γυμναστικής και έτσι δεν την έχεις δει ξανά

Ok ok! Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μπούστο και κολάν γυμναστικής και έτσι δεν την έχεις δει ξανά

Γυμνάσου όπως η Σίσσυ

Όπως καταλαβαίνεις όντας σε καραντίνα τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κλεισμένες στο σπίτι δεν είναι και πολλά, και όσα είναι τα επαναλαμβάνουμε μέρα παρά μέρα. Καλή η γενική στο σπίτι, αλλά πόσες φορές να την κάνεις δε λέει. Εάν όμως έχεις έναν διάδρομο μέσα στο σπίτι σου όπως η Σίσσυ Χρηστίδου ή ένα ελλειπτικό, τότε τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτά εκτός από το να κρεμάς τα ρούχα σου είναι πάρα πολλά.

Και μην ξεχνάς πως όταν τελειώσει όλος αυτός ο εγκλεισμός θα είναι πια σχεδόν καλοκαιράκι, οπότε μήπως να γίνεις λίγο πιο ενεργή στο κομμάτι της γυμναστικής; Πάρε παράδειγμα από τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το πήγε σε άλλο level. Η παρουσιάστρια φόρεσε μπούστο και κολάν γυμναστικής και μας άφησε άφωνες.

Ανέβηκε στο διάδρομο και παρά τα όσα είπε στο story της για το «τέλος του κόσμου» εμείς πιστεύουμε πως τα έδωσε όλα σε αυτόν. Τρέξιμο, χαλαρό ή γρήγορο περπάτημα, όλα μπορείς να τα κάνεις με έναν διάδρομο. Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, μάθε πως είναι η καλύτερη άσκηση που μπορείς να κάνεις.



Η Σίσσυ Χρηστίδου αφού πρώτα μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, μετά γυμνάστηκε φουλ και ας μην το είδαμε στα story της. Και μπορεί να μην έχεις τις αναλογίες της Kendall Jenner, ήταν όμως τέλεια με το μπούστο και το κολάν της.



Να δες τη κι εσύ στα βίντεο παρακάτω.