Το Καφέ της Χαράς: Το είδαμε σε επανάληψη λόγω κορονοϊού και το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Καφέ της Χαράς: Το είδαμε σε επανάληψη λόγω κορονοϊού και το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι

10 tweets που πρέπει να δεις

Την προηγούμενη Παρασκευή το Καφέ της Χαράς τελείωσε με το φιλί που όλοι περιμέναμε τόσα χρόνια. Από το 2003 που προβλήθηκε για πρώτη χρονιά η σειρά ακούγαμε και ξανακούγαμε για τον γάμο του Μάνου και της Βάλιας. Και μπορεί γάμο να μην είδαμε, είδαμε όμως στη διάρκεια του θεατρικού το φιλί που περιμέναμε. Και δεν το είδαμε μόνο εμείς, αλλά και ο Πόπωτας.

Κι ενώ περιμέναμε με αγωνία την χθεσινή Παρασκευή για να δούμε τη συνέχεια, η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη και η στεναχώρια μας ήταν μεγάλη. Το επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν το πρώτο που όλοι είδαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στο οποίο λόγω της ημέρας δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή.

Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε με την επανάληψη, είχε όμως να κάνει και πάλι τα πιο εύστοχα σχόλια. Κάτι ο κορονοϊός, κάτι τα ελληνικά του Φατσέα διασκεδάσαμε το βράδυ μας και μείναμε με την ίδια νοσταλγία που μας προκάλεσε και την πρώτη φορά. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, όσες φορές και να το δούμε σε επανάληψη ένα πράγμα μας ενδιαφέρει μόνο, να δούμε τι συνέβη μετά το φιλί του Μάνου και της Βάλιας.

Ελπίζουμε η καραντίνα να μη μας στερήσει πολύ τα επεισόδια αυτά.