Νικολέττα Ράλλη: Σπάνια αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Νικολέττα Ράλλη: Σπάνια αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Τι απάντησε η παρουσιάστρια σε follower της;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κόσμος αγαπάει τη Νικολέττα Ράλλη. Από τότε που η παρουσιάστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση εύκολα μπορούσες να νιώσεις τη θετική της ενέργεια και συνδυαστικά με το λαμπερό της χαμόγελο δε χρειαζόταν κάτι άλλο για να σε κρατήσει μπροστά στην οθόνη. ‘Ήδη από τότε που δεν είχε αναλάβει ακόμα ρόλο παρουσιάστριας κι έβγαινε Β’ Μις Ελλάς στα Καλλιστεία.

Από τη στιγμή που συμμετείχε στα Σκερτσάκια και στη συνέχεια ανέλαβε τις πρώτες της εκπομπές, καθιερώθηκε ως ένα από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κι οι followers της στο Instagram δε χορταίνουν να βλέπουν τα updates από τη ζωή της.

Τους τελευταίους μήνες, η Νικολέττα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το ζευγάρι περνάει υπέροχα μαζί κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί ακόμα κι απ’ τα πρόσωπά τους.

Σε μία από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι χρήστες του Instagram, ωστόσο, η Νικολέττα έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το πώς γνώρισε τον αγαπημένο της και θα τη βρεις στην παρακάτω gallery.

DPG Network