Ο κόσμος «καίγεται» και η Kim Kardashian ξεκατινιάζεται δημόσια με την Taylor Swift

Πατούλια Κατερίνα
Ο κόσμος «καίγεται» και η Kim Kardashian ξεκατινιάζεται δημόσια με την Taylor Swift

Μια κόντρα που κρατάει από παλιά

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Για να καταλάβεις την κόντρα τούτη, πρέπει να σκάψεις βαθιά, να πας στα European Music Awards του 2009 τότε που η Taylor Swift πήρε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, το You Belong With Me. Τη στιγμή που προσπαθεί να ευχαριστήσει τον κόσμο, τσοπυ στη σκηνή εμφανίζεται ο Kanye ο οποίος φωνάζει πως το βραβείο άξιζε η φίλη του τότε Beyonce.

H Beyonce ανεβαίνει αργότερα στη σκηνή και καλεί την Swift για να καταφέρει να πει το ευχαριστώ της. O Kanye μεταμελεί αρχικά και λέιε συγνώμη, εκείνη δεν τον συγχωρεί, τα χρόνια περνούν και ο West μία παίρνει πίσω τη συγνώμη, μία ζητά να υπάρξει ειρήνη.

Τελικά η ειρήνη έρχεται το 2015 όταν οι καλλιτέχνες δειπνούν μαζί κι εκείνη τον παρουσιάζει στα VMA Awards.Κι εδώ έρχεται το 2016 όπου ο Kanye ξυπνά στραβά, γράφει τραγούδι το Famous όπου αναφέρει ότι θα κάνει σεξ με την Swift κι ότι αυτή η bitch έγινε διάσημη χάρη σε εκείνον. Εκείνη γίνεται έξαλλη, εκείνος υποστηρίζει ότι γι΄αυτούς τους στίχους είχε πάρει την έγκριση της. Οι εκπρόσωποι της διαρρέουν πως του είχε απαγορεύσει να έχει τέτοιον τίτλο.

Πριν τέσσερις μέρες λοιπόν, εμφανίζεται το περιβόητο τηλεφώνημα, στο οποίο ο Kanye ζητά την έγκριση για το Famous αλλά ΔΕΝ την παίρνει τελικά.



Η Swift νιώθει μια δικαίωση, παρ' ότι έχει υποκλαπεί το τηλεφώνημα και ανεβάζει στόρι, τις ημέρες αυτές που και στις ΗΠΑ ισχύει ο ίδιος εγκλεισμός στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Τονίζει στο τέλος του story πως σημασία έχει να γίνουμς εθελοντές για όσους δεν έψουν τροφή στις ΗΠΑ, αλλά αρχικά εξηγεί πως δεν θα απαντήσει σε όσους την ρωτάνε πώς νιώθει τώρα που είδαμε το αληθινό βίντεο και εξηγεί:

Αποδείχτηκε πως έλεγα την αλήθεια όλον τον καιρό για εκείνο το τηλεφώνημα, που με κατέγραψαν παράνομα, εκείνο που μόνταραν και τροποποίησαν για να με παρουσιάσουν αλλιώς και να βάλουν εμένα και την οικογένειά μου σε μια κόλαση για τέσσερα χρόνια.

taylorswift 90407455 817537948656153 149468387712207542 n

Όλοι εμείς απ' έξω νιώθουμε λίγο άβολα με όλο αυτό, καταλαβαίνουμε πως ο Kanye μας είπε λίγα ψέματα αλλά αντί να απαντήσει ο ίδιος, βγαίνει η Kim, σύζυγος West στο Twitter και σαν χείμαρρος, ορμάει κατά της Swift κατηγορώντας της και για το βίντεο που διέρρευσε και για την στιγμή που πεθαίνει κόσμο κι αυτή ασχολείται με περσινά ξινά σταφύλια.



Τα tweets δεν έχουν σταματημό και η Kim επιτίθεται και στην μάνατζερ της Swift και ανάμεσα στα υπόλοιπα γράφει χαρακτηριστικά και με μικρή θα λέγαμε μανία.