Κατερίνα Καινούργιου: Η on air τρυφερή αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air τρυφερή αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για την σχέση της που πολλοί δεν ήξεραν ως τώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας ξανά μετά την απουσία της για προληπτικούς λόγους από το πλατό. Εδώ και λίγες ημέρες μας κάνουν μαζί με την ομάδα της παρέα, τηρώντας πάντα όλους τους κανονισμούς για το covid_19. Ας αφήσουμε όμως αυτά στην άκρη και ας δούμε την τρυφερή δήλωση που έκανε πριν από λίγα λεπτά στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια με αφορμή την επέτειο γάμου της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Χάρη έκανε και μία «αναφορά» στην δική της σχέση και το πώς γιορτάζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες τα ζευγάρια μία τόσο χαρούμενη στιγμή για αυτά. Μπορεί να μη μας αποκάλυψε τι της προσέφερε ο σύντροφός της αλλά «μαρτύρησε» πως πριν από λίγες ημέρες είχαν την πρώτη τους επέτειο σαν ζευγάρι.

Αν θυμάσαι καλά τα πρώτα δημοσιεύματα για το ζευγάρι είχαν βγει στις γιορτές του Πάσχα το 2019 όπου οι δυο τους είχαν ταξιδέψει μαζί με παρέα στη Μύκονο. Γενικώς (και κάπου εδώ χειροκροτάμε), η Κατερίνα έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες στα social media και μιλά σχετικά σπάνια για εκείνον μπροστά στις κάμερες.