Αποχώρηση - βόμβα από τις Άγριες Μέλισσες (video)

Αποχώρηση - βόμβα από τις Άγριες Μέλισσες (video)

Αλλάζουν τα πράγματα στο Διαφάνι

Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες έχουν σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού αλλά οι συζητήσεις της παραγωγής για την επόμενη σεζόν, καλά κρατούν με όλο το καστ και με νέα πρόσωπα.

Αυτό που δεν περίμεναν από την παραγωγή αλλά ούτε και από τον ΑΝΤ1, ένας βασικός πρωταγωνιστής να ανακοινώνει μόνος του την αποχώρησή του.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιάννη Στάνκογλου που σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Real, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά δημιουργώντας πανικό τόσο στους συναδέλφους του όσο και στις φανς του.

«Δεν γνωρίζω πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Όπως δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα θέατρα. Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο. Παίζουν επαναλήψεις της σειράς, αλλά υπάρχει στοκ επεισοδίων. Έξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε.

Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την συνέχεια της σειράς, στην μεσημεριανή εκπομπή του OPEN έγινε ακόμα μία αποκάλυψη για την πλοκή στις Άγριες Μέλισσες