Μαρία Ηλιάκη: Το hobby της στην καραντίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι (videos)

Μαρία Ηλιάκη: Το hobby της στην καραντίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι (videos)

Μπορείς να μαντέψεις τι κάνει;

Η καραντίνα ή ο εγκλεισμός, όπως θες πες το είναι αυτό που χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας τις τελευταίες 20 (και κάτι) μέρες, και θα την χαρακτηρίζει και για όλον τον Απρίλιο. Πλέον όλα γίνονται από το σπίτι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσεις. Ξέρουμε έχεις αρχίσει να κουράζεσαι, όμως πρέπει να κάνεις υπομονή.

Το ίδιο περνούν όλοι celebrities και μη, και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτούς, μόλις μάθαμε ποιο είναι το hobby της Μαρίας Ηλιάκη μέσα στην καραντίνα. Για την ακρίβεια δεν ξέρουμε αν είναι το hobby της, αλλά στο Instagram story της φάνηκε να το διασκεδάζει, μπορεί και όχι.

Τι κάνει όμως η Μαρία και μας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς μέσα από το αccount της; Είναι μία από τις δουλειές του σπιτιού, που –ας είμαστε ειλικρινείς- δεν συμπαθείς ιδιαίτερα, όμως αναγκάζεσαι να την κάνεις. Η Μαρία πάντως έχει φτιάξει και το ανάλογο outfit για να σιδερώσει, και ακόμη κι έτσι βλέπουμε το πόσο τέλειο κορμί έχει φτιάξει.



Ναι καλά κατάλαβες, μιλάμε για το σιδέρωμα, που σίγουρα δεν είναι και η αγαπημένη σου δουλειά, όμως κι εσύ την κάνεις κάθε τόσο. Μπορείς όμως να πάρεις κουράγιο, γιατί όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη που σιδερώνει.