Γιατί η Sophie Turner αποκαλεί τον Joe Jonas «ψυχοπαθή»

Γιατί η Sophie Turner αποκαλεί τον Joe Jonas «ψυχοπαθή»

Η Sophie Turner έκανε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και show έχουν σταματήσει τα γυρίσματα και τις συνεντεύξεις ή τα πραγματοποιούν μέσω των social media με βιντεοκλήσεις και live μεταδόσεις.

Η 24χρονη ηθοποιός του Game of Thrones ήταν καλεσμένη σε live σύνδεση την Τρίτη που μας πέρασε με τον διάσημο παρουσιαστή Conan O'brien για ένα επεισόδιο της εκπομπής Conan at home. Μίλησε για διάφορα θέματα και αποκάλυψε πώς είναι να περνάς τις μέρες σου κλεισμένος στο σπίτι.

Αυτό που μας σόκαρε όμως και έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν, είναι ότι αποκάλεσε τον σύζυγό της και διάσημο τραγουδιστή Joe Jonas ψυχοπαθή. Ο λόγος; Όπως η ίδια εξήγησε αργότερα, ο Joe τις μέρες που βρίσκονται εσώκλειστοι λόγω καραντίνας επιλέγει να φοράει τζιν παντελόνι.

«Θέλω να πω ότι αυτό που με έκανε να σκεφτώ ακόμη και να το κάνω αστείο meme είναι το γεγονός πως ο Joe φοράει τζιν παντελόνι μέσα στο σπίτι. Αναρωτιέμαι τι σημαίνει αυτό για σένα, μήπως ότι είσαι ψυχοπαθής; » είπε η Turner.



Εκείνη όπως δήλωσε αρκείται με ένα πουλόβερ και το αγαπημένο της παντελόνι φόρμας για τις μέρες του κατ’οίκον περιορισμού.