Επικό ξεκατίνιασμα στις Kardashians: Η Kim γεμάτη... γρατζουνιές! (photos + video)

Επικό ξεκατίνιασμα στις Kardashians: Η Kim γεμάτη... γρατζουνιές! (photos + video)

Οι δύο αδερφές πιάστηκαν στα χέρια κι αυτό που συνέβη ήταν απερίγραπτο.

Η οικογένεια Kardashian φημίζεται για τις ίντριγκες και τους καυγάδες της. Ο διάσημες αδερφές μαλώνουν συχνά πυκνά μεταξύ τους και αυτά που βλέπουν οι θεατές να διαδραματίζονται μπροστά τους είναι τουλάχιστον αξέχαστα. Λόγους να τσακωθούν βρίσκουν. Σε αυτό σίγουρα δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα, αλλά είναι φορές, όπως αυτή, που τα πράγματα ξεφεύγουν, ακόμα και για το Keeping Up With The Kardashians

Το ότι μάλλον δεν πρόκειται να δούμε την Kourtney στην επόμενη σεζόν το είχαμε ακούσει. Αυτό που δεν είχαμε δει, βέβαια, είναι τι έχει συμβεί στα επεισόδια που προβάλλονται τώρα στους δέκτες μας και το πρόσφατο ξεκατίνιασμα δεν είχε προηγούμενο.

Η Kourtney πιάστηκε στα χέρια -και κυριολεκτούμε- με την Kim, μετά από έναν διαπληκτισμό σχετικά με το πώς διαχειρίζονται τις ζωές τους. Όπως ξέρουμε πια, η μεγάλη αδερφή των Kardashian προτιμά να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της από το να αφιερώνει τόσες ώρες στο σόου κι αυτό είναι κάτι που έχει ενοχλήσει τις υπόλοιπες.

Άρχισαν, λοιπόν, να λογομαχούν, να φωνάζουν και τελικά κατέληξαν να έχουν πιαστεί στα χέρια…



Όλος αυτός ο τσακωμός είχε σαν αποτέλεσμα η Kim να μείνει με ματωμένες γρατζουνιές στο σώμα της, ένα θέαμα που σοκάρει ακόμα και τους fans του ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/B-hMQ5WBNjf

Δες τι δήλωσε σχετικά με το γεγονός η Kourtney στην παρακάτω gallery.