Αυτό είναι το story που μας αποκάλυψε το πραγματικό κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτό είναι το story που μας αποκάλυψε το πραγματικό κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Δες τη με το κολάν και θα καταλάβεις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz, και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, τόσο σε live δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και μέσα από το Instagram account της. Την έχουμε δει με κοντά φορέματα, την έχουμε δει και με μαγιό πολλές φορές, και πάντα το κορμί της ήταν άψογο.

Πολλοί ανέφεραν πως τους τελευταίους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πάρει κάποια παρανίσια κιλά, ωστόσο εμείς αυτό δεν το βλέπουμε πουθενά επάνω της. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα, με το look της μέσα στο σπίτι μας απέδειξε πως αυτό δεν ισχύει και εννοείται το είδαμε και μόνοι μας.

Εχθές η Κωνσταντίνα μας έδειξε μέσα από τα stories της πως μαγείρεψε κι έφτιαξε παστίτσιο, όμως ένα από τα story της μας αποκάλυψε το πραγματικό κορμί της παρουσιάστριας. Η Κωνσταντίνα πλησιάζει τον φούρνο, τη βλέπουμε να βγάζει το φαγητό, και εκεί βλέπουμε και το σώμα της.

Η παρουσιάστρια φορά μαύρο κολάν και βλέπουμε το κορμί της όπως δεν το έχουμε δει ξανά. Και δεν ξέρουμε αν είχε πράγματι παραπανίσια κιλά, στο βίντεο αυτό και τη φωτογραφία το κορμί της είναι φανταστικό. Η καραντίνα της πάει και αυτό είναι ολοφάνερο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, αλλά και τη φωτό στη gallery και θα καταλάβεις.