MasterChef 4: Ξέρουμε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

MasterChef 4: Ξέρουμε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Ιδού τι λένε οι πληροφορίες

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε ποια είναι τα έξι άτομα που φτάνουν λίγο πριν από την τελική πεντάδα του MasterChef, και μια έκπληξη τη πάθαμε. Και αφού σταμάτησαν και τα γυρίσματα των επεισοδίων που ήδη παρακολουθούμε, έγινε γνωστό μέσα από πληροφορίες ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του reality μαγειρικής.

Πότε όμως θα δούμε τον τελικό με την κατάσταση που βιώνουμε τώρα; Όπως ήδη γνωρίζεις τα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν ήδη γυριστεί, και όπως μάθαμε από την εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου, αυτά πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Τώρα τα γυρίσματα έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κομμάτι του τελικού έχει ήδη γυριστεί, όμως αυτό που δε γνωρίζουμε τώρα, είναι το πότε θα προβληθεί αυτό. Για αρχή πριν σου πούμε τι αναφέρουν οι πηγές για το πότε θα τον δούμε, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο παίκτες που φτάνουν στον τελικό είναι ο Σταύρος, και ο Κύπριος ο Σταυρής.

Όσον αφορά στον τελικό πολλοί αναφέρουν αυτός θα πραγματοποιηθεί/προβληθεί τον Σεπτέμβριο, μιας και με την υπάρχουσα κατάσταση με την πανδημία, δεν μπορείς για τίποτα να είσαι σίγουρη.

Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν, δείχνουν να πραγματοποιείται ο μεγάλος τελικός, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Για να δούμε θα επαληθευτεί το σενάριο αυτό;