Η Βάσω Λασκαράκη τρολάρει τον Σουλτάτο κι εκείνος της απαντά αναλόγως (video)

Η Βάσω Λασκαράκη τρολάρει τον Σουλτάτο κι εκείνος της απαντά αναλόγως (video)

Δεν υπάρχει πια αυτό το ζευγάρι!

Η Βάσω Λασκαράκη κι ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα ζευγάρια που δε χορταίνουμε να βλέπουμε. Ξέρουν να περνάνε καλά, έχουν και οι δύο χιούμορ και σε κάθε τους φωτογραφία ή βίντεο, βλέπουμε πόσο ερωτευμένοι και ταιριαστοί είναι. Ειδικά όταν ένα ζευγάρι μπορεί ελεύθερα να τρολάρεται ξέρεις πόσο ακομπλεξάριστο είναι.

Αυτήν την περίοδο, βρισκόμαστε όλοι σε μία φάση καραντίνας και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους με τους οποίους να περάσουν λίγο πιο ευχάριστα οι ατελείωτες ώρες που έχουμε μέσα στο σπίτι. Αυτό ακριβώς κάνουν κι εκείνοι.

Συγκεκριμένα, χτες η Λασκαράκη ανέβασε δύο βίντεο, όπου είδαμε τον σύζυγό της να προσπαθεί να φτιάξει ένα παζλ που διάλεξε η καλή του και ας πούμε ότι, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, κάποια νεύρα υπήρχουν στον αέρα. Με τόσα πολλά και μικρά κομμάτια που βρέθηκαν μπροστά του, όχι ότι τον αδικούμε κιόλας.

Η Βάσω, λοιπόν, είπε να πιάσει την κάμερα και να τρολάρει λίγο το θέαμα, τονίζοντας πόσο καλή επιλογή παζλ έκανε, με τον Σουλτάτο να της απαντάει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Δες τι συνέβη στα παρακάτω βίντεο.