Η superstar καταρρέει εξαιτίας του κορονοϊού και... έχουμε το video

Η superstar καταρρέει εξαιτίας του κορονοϊού και... έχουμε το video

Γιατί τα είπαμε, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις!

Και ενώ εμείς-οι κοινοί θνητοί-περνάμε δύσκολα με την καραντίνα, το άγχος και την ανατροπή της καθημερινότητάς μας, η σκέψη μας είναι με τους απανταχού superstars, οι οποίοι τα έχουν βρει πάρα πολύ σκούρα! Διότι αν είναι δύσκολο για εμάς να καθίσουμε στο σπίτι, σκεφτείτε σε τι κατάσταση είναι οι celebrities, οι οποίοι μπαίνουν κάθε εβδομάδα σε αεροπλάνο (για να μην αναφερθώ στις πιο κοντινές αποστάσεις).

Και άντε και με την καραντίνα κάπως να τα βγάλουν πέρα. Το μεγάλο στοίχημα έρχεται όταν η οικιακή σου βοηθός (φαντάζομαι εκεί στο Hollywood θα έχουν πάνω από 10 άτομα το κάθε σπίτι) αναγκαστικά κλείνεται στο δικό της σπίτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει πουθενά!

Και τι γίνεται τότε; Οι διάσημες κυρίες κάνουν κάτι πρωτόγνωρο: Αναγκάζονται να κάνουν δουλειές του σπιτιού!!! Δεν ξέρουμε βέβαια αν το εγχείρημα στέφεται με επιτυχία, αλλά ξέρουμε σίγορυρα ότι το καταδιασκεδάζουν γιατί το βλέπουν σαν παιχνίδι-κυρίως γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα το κάνουν για πολύ ακόμα.

Μόνο που υπάρχει κάποια που όλο αυτό δεν το πήρε και πολύ καλά. Ειδικά τη στιγμή που χαλάνε όλες μαζί οι συσκευές της, έρχεται το μεγάλο breakdown.


https://www.instagram.com/p/B-sIVeMnYwi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hρέμησε βρε Naomi Watts μου. Πάμε στοίχημα ότι θα αργήσεις να το ξανακάνεις όλο αυτό.

DPG Network