Η Meghan Markle γιορτάζει τα γενέθλιά της σε ένα αδημοσίευτο βίντεο που έγινε viral

Η Meghan Markle γιορτάζει τα γενέθλιά της σε ένα αδημοσίευτο βίντεο που έγινε viral

Πολύ πριν γίνει δούκισσα του Sussex

Τη Meghan Markle προτού τη μάθουμε ως σύντροφο του πρίγκιπα Harry πριν από περίπου τρία χρόνια, την ξέραμε μέσα από το Suits. Η πρώην ηθοποιός έκανε μία πολύ celeb γεμάτη φίλες και ταξίδια ζωή, και όλες τις εμπειρίες της τις κατέγραφε στο blog που είχε κάποτε, το Tig. Το blog αυτό απενεργοποιήθηκε λίγο καιρό αργότερα αφότου έγινε γνωστός ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry.

Η δούκισσα του Sussex είχε φυσικά και το δικό της Instagram account, από το οποίο έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φωτογραφίες της μέσα σε αυτά τα χρόνια. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, ήταν ένα αδημοσίευτο βίντεο της από την ημέρα των γενεθλίων της, προτού ακόμη γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η Meghan γιόρταζε τα γενέθλιά της με τις φίλες της όπως θα δεις κι εσύ, και το χαμόγελο της τα λέει όλα ξεκάθαρα. Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί οι φίλες της είναι οι Genevieve Hillis, Benita Litt, Sarah Rafferty και Lindsay Roth, και δείχνουν να περνούν πραγματικά όμορφα.

Ελπίζουμε πράγματι η Meghan να ανοίξει ξανά το blog της και να τη δούμε ξανά έτσι χαμογελαστή και ευδιάθετη παρέα με τον Harry και τον Archie Harrison Mountbatten Windsor.