Μάρω Λύτρα: «Μίλησα πριν ένα χρόνο με τον Καραφώτη για...»

Μάρω Λύτρα: «Μίλησα πριν ένα χρόνο με τον Καραφώτη για...»

Και μας το λες τώρα;;;

Το 2004 ήταν σημαντική θα έλεγα χρονιά για την Ελλάδα. Κατακτήσαμε το Euro, διοργανώσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και...ζήσαμε τον απόλυτο και θυελλώδη έρωτα της Μάρως και του Καραφώτη στο Fame Story 2. Πόσες κάρτες είχαμε σπαταλήσει για να ψηφίζουμε ούτε που θυμόμαστε. Διότι τότε τα πράγματα είναι αλλιώς. Δεν ήταν ένα απλό φλερτ σε ένα ριάλιτι μουσικής, αλλά θέμα καθημερινής συζήτησης. Η οποία συνήθως κατέληγε σε καυγάδες.

Τα χρόνια πέρασαν, εμείς ενηλικιωθήκαμε (εδώ και πολλά χρόνια) και οι δρόμοι του ζεύγους χώρισαν. Κι όμως, τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Και οτιδήποτε μαθαίνουμε, δεν μπορει παρά να μας ενδιαφέρει. Όπως η συνέντευξη της Μάρως στο Down Town Κύπρου, όπου μίλησε για τον Καραφώτη και έκανε μάλιστα και μία... αποκάλυψη:

«Με τον Καραφώτη δεν μιλάμε. Μετά το παιχνίδι κράτησα επικοινωνία για τρία χρόνια, το ξέρετε κι αυτό! Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε. Εν πάση περιπτώσει, δεν κράτησα μετά επαφή, αλλά με πήρε πριν από κάνα χρόνο για να μου πει ότι είχα ένα μερίδιο οικονομικό από κάποια δικαιώματα τραγουδιών. Είχε πάει αυτός στην εταιρεία και μια κυρία τον ρώτησε αν έχει επαφή μαζί μου, για να μου μεταφέρουν ότι δικαιούμαι ένα ποσό. Εκείνος επικοινώνησε με έναν φίλο μου και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Ως εκεί. Έχω δει ότι έχει αλλάξει την εικόνα του από τότε που τον γνώρισα. Έχει κάνει τατουάζ κι έχει αλλάξει προς το καλύτερο».

Τελικά οι όμορφοι έρωτες...όμορφα χάνονται!

Δες και το video για να θυμηθείς τα παλιά: