Σταματάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Σταματάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Η αποκάλυψε έγινε στον αέρα της εκπομπής

Το φετινό Πάσχα θα είναι πέρα για πέρα διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη, μιας και η παρουσιάστρια θα παραμείνει στην Αττική, όπως κι όλοι μας, εξαιτίας της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Κι εκεί που περιμέναμε να περάσουμε την Μεγάλη Εβδομάδα μαζί με την τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη, η αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής μας ξάφνιασε.
«Καλησπέρα σας. Σήμερα λάμπει εδώ ο ουρανός και ο ήλιος και μπαίνουμε με άλλη διάθεση και με άλλη ψυχολογία. Να σας πω και κάτι από αυτά τα λίγα που έχω ακούσει για την άλλη εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δηλαδή, ο καιρός θα είναι μάλλον έτσι γλυκός – ανοιξιάτικος.
Ο καιρός επηρεάζει τη διάθεση, τις ψυχές μας, τη δύναμη μας. Επηρεάζει πολλά πράγματα. Έχουμε επηρεαστεί και εμείς πολύ αυτές τις ημέρες με το θέμα κλεισίματος εντός σπιτιού. Την άλλη εβδομάδα όπως σας έχω πει κάθε χρόνο, δεν έχουμε εκπομπή και εμείς μέσα θα είμαστε. Πιο μέσα από ποτέ. Μέχρι τη βεράντα και πολύ είναι. Θα σας πούμε τα νέα μόλις γυρίσουμε. Δέκα ημέρες να κάτσουμε στο σπιτάκι μας να πάρουμε μια ανάσα, είναι σπουδαίο πράγμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό σημαίνει πως θα ξαναδούμε την Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της μετά το Πάσχα, το πρώτο που κάνει μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα.

Που έκανε Ανάσταση η Ελένη τα προηγούμενα χρόνια;