Τι κορμί; Η Μαρία Μπεκατώρου φορά κολάν γυμναστικής και το σώμα της δεν παίζεται

Τι κορμί; Η Μαρία Μπεκατώρου φορά κολάν γυμναστικής και το σώμα της δεν παίζεται

Έχει γίνει κορμάρα

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση, και αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει πολύ σε εκείνη είναι το απίστευτο χιούμορ της, αλλά και όταν αυτοσαρκάζεται. Όταν την είδαμε στην επιστροφή του Your Face Sounds Familiar, πάθαμε πλάκα με το σώμα της.

Η παρουσιάστρια έχασε πάρα πολλά κιλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και η αλλαγή της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Όπως η ίδια η Μαρία δήλωσε σε συνέντευξή της έχασε εννέα κιλά και δεν μπορούμε παρά να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

Όπως καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μην μας εντυπωσιάσει η φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram account της εχθές. Μια απίστευτα ανοιξιάτικη και ηλιόλουστη μέρα που μόνο αισιοδοξία μας γέμισε, και στη μέση η παρουσιάστρια φορώντας μαύρο κολάν γυμναστικής. Το σώμα της είναι απλά τέλειο.

Ακόμη και στην καραντίνα που από τη βαρεμάρα περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε παρά να χάσουμε κιλά, η Μαρία είναι κορμάρα. Και αν δεν μας πιστεύεις δεν έχεις παρά να δεις τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.