OMG, ο πρωταγωνιστής του Harry Potter θα γίνει μπαμπάς

OMG, ο πρωταγωνιστής του Harry Potter θα γίνει μπαμπάς

«Ουρλιάζουμε» από χαρά

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς πιστεύουμε πως οι ταινίες και η ιστορία γενικότερα του Harry Potter ήταν ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο Harry και η παρέα του μας μεγάλωσαν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και θα θέλαμε να βγει ακόμη μία είναι η αλήθεια (J.K Rowling ακούει;).

Οι ταινίες αυτές και οι χαρακτήρες μας σημάδεψαν, οπότε όπως καταλαβαίνεις, όταν μάθαμε πως ο πρωταγωνιστής των ταινιών θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, δεν γινόταν να μην αρχίσουμε να ουρλιάζουμε από τη χαρά μας. Μέσα στην κατάσταση που βιώνουμε, η είδηση αυτή ήταν ό,τι καλύτερο ακούσαμε.

Ο Rupert Grint, aka Ron Weasley, θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και ενώ δεν τον έχουμε γνωρίσει ποτέ χαιρόμαστε κι εμείς απίστευτα μαζί του. Ο Ron σε λίγους μήνες θα είναι μπαμπάς, αφού η αγαπημένη του Georgia Groome, είναι έγκυος. Σύμφωνα με το E! News και το People, ο Rupert και η εδώ και χρόνια σύντροφός του Georgia σύντομα θα γίνουν γονείς και είναι ενθουσιασμένοι.

«Ο Rupert Grint και η Georgia Groome με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και ζητούν να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ron και στα δύο sites.

Η χαρά μας είναι πραγματικά τεράστια.