Ο πρίγκιπας Louis γίνεται 2 ετών: Πώς θα το γιορτάσουν Kate και William;

Ο πρίγκιπας Louis γίνεται 2 ετών: Πώς θα το γιορτάσουν Kate και William;

Τι θα κάνουν για τα γενέθλια του μικρούλη;

Η τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, μας έχει επιβάλει το social distancing για το καλό της υγείας μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων, κάτι που όμως έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που όλοι προσπαθούμε να μην πατήσουμε, και γι’ αυτό βρίσκουμε να κάνουμε πράγματα που μας διασκεδάζουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Και η βασιλική οικογένεια δεν αποτελεί εξαίρεση σε όλο αυτό. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis είναι σε περίπου μιάμιση εβδομάδα, όμως η πανδημία δεν θα εμποδίσει τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton από το να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Οκ, θα υπάρχουν κάποιες προσαρμογές στον εορτασμό προφανώς λόγω της κατάστασης, κάτι που κατανοούμε πλήρως. Αρχικά ο Will και η Kate θέλανε να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Louis στις 23 Απριλίου, όμως αυτό δεν γίνεται τελικά. Σύμφωνα με το Us Weekly θα κάνουν ένα μικρότερο και πολύ οικογενειακό. «Δυστυχώς η Kate έπρεπε να ακυρώσει το πάρτι του Louis εξαιτίας του COVID-19, όμως οι εορτασμοί δεν ακυρώθηκαν εντελώς. Θα κάνουν κάτι πιο μικρό και με μέλη της οικογένειάς τους μόνο», είπε η πηγή.

Ανάλογα λοιπόν με το πώς θα είναι ο καιρός εκείνο το διάστημα στο Λονδίνο, ο William σχεδιάζει να ψήσει έξω φαγητό και να κάνει δραστηριότητες με τα παιδιά του, ποδόσφαιρο, κρυφτό κ.ο.κ. Φυσικά θα φτιάξουν και τούρτα στον 2 ετών Louis, ο οποίος είναι τόσο ενθουσιασμένος για την μεγάλη μέρα που τραγουδά ήδη μόνος του το Happy Birthday.

Αυτό το παιδί θα μας τρελάνει.