Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το πιο μεγάλο τρολάρισμα στο Instagram

Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το πιο μεγάλο τρολάρισμα στο Instagram

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Δούκισσα Νομικού τώρα που βρισκόμαστε σε lockdown και είμαστε όλοι στα σπίτια μας, έχει αρχίσει να περνά λίγο περισσότερο χρόνο στα social media, και έτσι την βλέπουμε κι εμείς περισσότερο. Κάνει live στο Instagram account της, μαθαίνουμε πράγματα για την ίδια που δεν γνωρίζαμε, μέσα από το «παιχνίδι των ερωτήσεων», και γενικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν τη βλέπουμε στο feed μας.

Μπορεί να υπάρχει αυτό το λεγόμενο social distancing, όμως ακόμη και με τόση απόσταση όλοι νιώθουμε πιο κοντά από ποτέ ο ένας στον άλλον. Και αυτό συμβαίνει και με τους αγαπημένους μας celebrities. Η Δούκισσα Νομικού σήμερα έκανε ένα live στο Instagram μαζί με τον Βαγγέλη Περρή κι εκεί δέχθηκε το μεγαλύτερο τρολάρισμα ever.

Όπως θα θυμάσαι η Δούκισσα δούλεψε αρκετά χρόνια μαζί με τον Βαγγέλη και τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή «Όλα» και τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που την τρόλαραν. Αυτές τις εποχές φαίνεται θυμήθηκε και ο Βαγγέλης Περρής σήμερα και έκανε ξανά το ίδιο. Αν το παρακολούθησες καθόλου μιλούσαν για ένα γλυκό που είχε φτιάξει η Δούκισσα, το οποίο εν τέλει έφαγε μόνη της, με εκείνον να την τρολάρει σε άλλο βαθμό για το ταλέντο της στη μαγειρική/ζαχαροπλαστική.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβεις.



Εμείς πάντως πιστεύουμε πως το cheesecake της Δούκισσας ήταν πεντανόστιμο