Νεφέλη Λιβιεράτου: Το smoothie που πίνει στην καραντίνα για άψογη σιλουέτα

Νεφέλη Λιβιεράτου: Το smoothie που πίνει στην καραντίνα για άψογη σιλουέτα

Και που θα αντιγράψουμε σίγουρα

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι, το οποίο είναι αλήθεια πως δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε στο Instagram. Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ξέρει πολύ καλά πως να μας τραβήξει την προσοχή, και αρκεί μία και μόνο φωτογραφία για να το πετύχει.

Το υπέροχο σώμα της και το αφοπλιστικό της βλέμμα είναι τα «όπλα» της και εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε like στις φωτογραφίες της. Το καλοκαίρι που μας πέρασε μας χάρισε ουκ ολίγες sexy πόζες με μαγιό, και γι’ αυτό ανυπομονούμε να έρθει το φετινό. Το κορμί της είναι φανταστικό και αν μας έλεγες πως είναι top model εύκολα θα σε πιστεύαμε.

Ξέρεις όμως πως διατηρεί το κορμί αυτό στην καραντίνα; Έχει ένα αγαπημένο smoothie που πίνει και στην καραντίνα, και χθες το απόγευμα μας έδειξε πως μπορούμε να το φτιάξουμε κι εμείς. Το πράσινο smoothie θα σου δώσει όλη την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι, τα θρεπτικά συστατικά και θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετό διάστημα, ώστε να μην τσιμπολογήσεις.

Το μυστικό βρίσκεται στο τζίντζερ. Το τζίντζερ αποτελείται κατά σχεδόν 80% από νερό, αλλά ταυτόχρονα περιέχει κάλιο, ψευδάργυρο και πολυφαινόλες, στις οποίες αποδίδονται κάποιες από τις ωφέλιμες δράσεις του.

Δες τις φωτογραφίες με τα υπόλοιπα συστατικά του smoothie στη gallery που ακολουθεί.