Η δήλωση της πριγκίπισσας Άννας ήταν ξεκάθαρη σπόντα για τις Kate Middleton και Meghan Markle

Η δήλωση της πριγκίπισσας Άννας ήταν ξεκάθαρη σπόντα για τις Kate Middleton και Meghan Markle

Και οι fans δεν το άφησαν ασχολίαστο

Όπως γνωρίζεις προφανώς η πριγκίπισσα Άννα είναι η μία και μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, και μόλις έκανε μια δήλωση που συζητήθηκε όσο λίγες. Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair αποκαλεί τον εαυτό της ως η βαρετή παλιομοδίτισσα που στέκεται πίσω και κρατά χαμηλό προφίλ.

Και εντάξει καλά μέχρι εκεί, η συνέχεια όμως ήταν ολοκάθαρα μια σπόντα στους νέους royals και όλοι οι fans πιστεύουν πως αυτή η σπόντα πήγαινε στους Fab4, aka Kate Middleton, πρίγκιπα William, Meghan Markle και πρίγκιπα Harry.

«Ας μην ξεχνάμε τα βασικά όμως. Δεν νομίζω ότι αυτή η νεότερη γενιά καταλαβαίνει πιθανώς τι έκανα εγώ στο παρελθόν και είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι; Δεν κοιτάζεις απαραιτήτως την προηγούμενη γενιά και λες, "Ω, το έκανες αυτό;" Ή, "Πήγες εκεί;" Σήμερα, το ψάχνουν πολύ περισσότερο και σκέφτονται, "Ας το κάνουμε με έναν νέο τρόπο." Είμαι ήδη στη σκηνή, "Ήμασταν εκεί, το κάναμε αυτό. Μερικά από αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στα βασικά”», ανέφερε η πριγκίπισσα Άννα.

Όπως βλέπεις κι εσύ η κόρη της βασίλισσας εστίασε σε όλα αυτά τα μοντέρνα που κάνουν τώρα οι νέοι royals, αγνοώντας πως και οι «παλιοί» κάποτε ήταν νέοι και είχαν δοκιμάσει κι εκείνοι παρόμοια πράγματα. Και φυσικά όταν λέμε νέοι royals αναφερόμαστε σε αυτούς τους τέσσερις. Πιστεύεις πως οι δηλώσεις της Άννας ήταν κάτι εντελώς τυχαίο;