Μυστήριο με τους Beckham: Γιατί τους ψάχνουν τα Βρετανικά Μέσα; (photos)

Μυστήριο με τους Beckham: Γιατί τους ψάχνουν τα Βρετανικά Μέσα; (photos)

Τα stories της... ντροπής!

Όλα τα είχαμε στην πανδημία αυτή, έχουμε και τους stars οι οποίοι "πνίγονται" στις επαύλεις τους και δεν αντέχουν άλλο τον εγκλεισμό. Μετά την Κylie Jenner λοιπόν, που μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι όπως κάνει και εκείνη-το σπίτι της έχει το μέγεθος... γειτονιάς- ακόμη μία διάσημη οικογένεια, κάπως μας εκνευρίζει και δεν είμαστε οι μόνοι.

Που λέτε, τα Βρετανικά Μέσα αφού βεβαιώθηκαν ότι ο Πρωθυπουργός τους είναι σώος και αβλαβείς, άρχισαν να ψάχνουν την οικογένεια Beckham. Ο λόγος; Σύμφωνα με τους ίδιους, παρέμεναν σε καραντίνα στο εξοχικό τους σπίτι, μη φανταστείς σαν το δικό σου εξοχικό προφανώς- στο Cotswolds από όπου και ανέβαζαν φωτογραφίες.

Έλα όμως που τις τελευταίες μέρες, τα stories τους έχουν έντονο λονδρέζικο φόντο, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν ότι μετακινήθηκαν παρά τις ρητές απαγορεύσεις της οικογένειας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι γειτονές στους στο Cotswolds, είναι έξαλλοι, μιας και θεωρούν ότι η διάσημη οικογένεια κουβάλησε τον ιό στα μέρη τους.

Σε κάθε περίπτωση, μάλλον είναι παντού ανεπιθύμητοι. Παρακάτω, έχουμε τα stories που πρόδωσαν την επιστροφή τους. Τα περαστικά μας.