Η εκδίκηση της Jennifer Aniston στον Brad Pitt με τον γυναικά πρώην

Η εκδίκηση της Jennifer Aniston στον Brad Pitt με τον γυναικά πρώην

Τι συμβαίνει με την Jen

Jennifer Aniston και Brad Pitt αποτελούν δύο ονόματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο Hollywood. Όταν, δε, ανακοίνωσαν τη σχέση τους κι άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσαν πανδαιμόνιο στους fans τους, οι οποίοι δε χόρταιναν πια να βλέπουν το θέαμα. Οι δυο τους έφτασαν σε σημείο να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε όταν εκείνος γνώρισε την Angelina Jolie στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith.

Όπως ήταν λογικό, όλο αυτό δίχασε τον κόσμο και δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα, το ένα με την Jennifer και το άλλο με την Angelina. Το νέο hot ζευγάρι στη διάρκεια της σχέσης του απέκτησε έξι παιδιά και φαινόταν να είναι μία από τις πιο όμορφες οικογένειες των celebrities.

Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν διαφορετικά στην πορεία. Το 2016, η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών» κι έκτοτε ανά διαστήματα εμφανίζεται όλο και κάτι νέο σχετικό με την τεταμένη σχέση τους. Εξαίρεση το τελευταίο διάστημα που επιτέλους η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

Λίγο πριν είχαμε δει και την εμφάνισή του δίπλα στην Jennifer στα βραβεία SAG, οπότε πολλοί θεώρησαν ότι μπορεί να έχουμε κάποια επανασύνδεση που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.




Πρόσφατα, όμως, πληροφορίες του National Enquirer ανοίγουν νέο μέτωπο για τον ηθοποιό. Σύμφωνα με αυτές, ο Brad κι η Jen ήταν πράγματι ξανά μαζί, αλλά εκείνος τη χώρισε για δεύτερη φορά, τώρα για την Alia Shawkat.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί προσπαθώντας να τα βρει με τον πρώην της, John Mayer, κάτι για το οποίο δε χαίρονται οι φίλοι της, αφού τον θεωρούν μεγάλο γυναικά. Οι δυο τους ήταν μαζί για έναν χρόνο και μετά τον χωρισμό παρέμειναν φίλοι.

Η είδηση δε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι γνωρίζαμε ότι η Aniston θαυμάζει τον Mayer, όμως το GossipCop φαίνεται να διαφωνεί με την είδηση.

Σε πρόσφατο άρθρο του, διέψευσε το Μέσο, λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε απόδειξη ούτε για τον Mayer αλλά ούτε και για τη φημολογούμενη επανασύνδεση Jen με Brad. Και πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα, δεν ξέρουμε με βεβαιότητα ούτε κι αν υπάρχει κάτι ερωτικό με την Alia.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις όλες τις στιγμές που θέλει ο κόσμος να ξαναζήσει με μία πιθανή επανασύνδεση Pitt με Aniston.