Brad Pitt-Jennifer Aniston: Τα δίδυμα και η εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή

Brad Pitt-Jennifer Aniston: Τα δίδυμα και η εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή

Γονείς οι Braniston;

Οι ρομαντικές φήμες συνεχίζουν να μαστίζουν τον Brad Pitt και τη Jennifer Aniston. Αν και η ηθοποιός έχει ήδη αρνηθεί και διαψεύσει τις ατέρμονες δημοσιεύσεις επανασύνδεσης, οι άπληστοι οπαδοί των δύο star του Hollywood εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα τους δουν και πάλι μαζί. Υπάρχουν επίσης εικασίες που ισχυρίζονται ότι ο Brad και η Jennifer πιθανώς καλωσόρισαν και παιδάκι, ή μάλλον παιδάκια.

Το περιοδικό New Idea στο τεύχος της 13ης Απριλίου 2020 ανέφερε πως τα δίδυμα της Michelle Ross είναι στην πραγματικότητα του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Η Ross που ήταν και η παρένθετη μητέρα της Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε στις 20 Μαρτίου ότι γέννησε ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι, μέσα από τα social media της.

Μια πηγή ανέφερε στο New Idea πως ο Brad Pitt και η Jennifer κρατούν την είδηση για τα δίδυμα κρυφή, καθώς θεωρούν την άφιξή τους ένα ευαίσθητο και ιδιωτικό θέμα. Αναφέρεται επίσης πως οι πρώην σύζυγοι των Justin Theroux και Angelina Jolie θα μοιραστούν τα νέα για τα παιδιά τους όταν θα νιώσουν έτοιμοι, και αυτό είναι κάτι που έχουν σεβαστεί οι φίλοι τους.

«Ο Brad και η Jennifer έκαναν μια έρευνα πριν επιλέξουν να ακολουθήσουν την οδό παρένθετης, ακόμη και πριν χωρίσουν. Είδαν πώς λειτούργησε για τόσους πολλούς φίλους τους και σκέφτηκαν να το δοκιμάσουν. Η Elizabeth Banks και η Nicole Kidman, αλλά και η Sarah Jessica, τους έχουν πει όλοι ότι είναι μια όμορφη και ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη διακριτικότητα και πολύ λίγη φασαρία », ισχυρίστηκε η πηγή.

Είναι δυνατόν να έχει συμβεί όντως αυτό; Θα μάθουμε σύντομα!