Ο Γιώργος επέστρεψε στο MasterChef και η σύντροφός του έκανε το post που όλοι περιμέναμε

Ο Γιώργος επέστρεψε στο MasterChef και η σύντροφός του έκανε το post που όλοι περιμέναμε

Κάτι λιγότερο θα μας φαινόταν περίεργο

Μπορεί το MasterChef εδώ και περίπου έναν μήνα να έχει σταματήσει να κάνει γυρίσματα, όμως αυτά που μέχρι στιγμής είχαν γυριστεί, είναι αρκετά για να μας κρατούν συντροφιά τα βράδια. Και φέτος όπως και κάθε χρόνο σε κάθε reality που παρακολουθούμε στο Star, επέστρεψαν κάποιοι παίκτες πίσω στο σπίτι του MasterChef.

Η πρώτη που κατάφερε να μπει στο σπίτι και να πάρει πίσω την ποδιά της ήταν η Μαριάννα Πουλμέντη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν η Μαρλέν και ο Γιώργος που όλοι οι φανς αγαπήσανε (#μπορεί και όχι). Πριν από δύο μέρες τον είδαμε να φεύγει από τον Κώστα με τον οποίο είναι και φίλοι, και δυο μέρες μετά επέστρεψε και πάλι στο σπίτι.

Η σύντροφός του Lotus Vrijma με την οποία παρά το γεγονός πως βγήκε από το σπίτι δεν συναντήθηκε ακόμη μαζί της μιας κι εκείνη βρίσκεται στη Νότια Αφρική, έκανε ένα post στο Instagram account της για την επιστροφή του αγαπημένου της, και είναι προφανώς αυτό που όλοι περιμέναμε να δούμε. Εκτός από αυτό βέβαια του ευχήθηκε και χρόνια πολλά για την σημερινή ονομαστική γιορτή του.

Δες τη φωτογραφία και όσα έγραψε στη gallery που ακολουθεί.