GNTM rules: Η Ίλντα Κρόνι φωτογραφίζει τη Μαρία Μιχαλοπούλου και το αποτέλεσμα δεν το περιμένεις

GNTM rules: Η Ίλντα Κρόνι φωτογραφίζει τη Μαρία Μιχαλοπούλου και το αποτέλεσμα δεν το περιμένεις

Απίστευτες έτσι;

Μπορεί το Greece’s Next Top Model να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όμως τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό δεν σταματούν λεπτό να μας ξαφνιάζουν με τις φωτογραφίες τους στο Instagram. Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι αυτή που συνήθως μας εκπλήσσει περισσότερο από όλες, και αυτό γιατί ήταν η μόνη που μπήκε με μηδενική εμπειρία στο παιχνίδι κι έχει εξελιχθεί τρομερά.

Και αν και βρισκόμαστε σε καραντίνα η Μαρία συνεχίζει να κάνει φωτογραφίσεις και να μας εντυπωσιάζει. Θα μας πεις όμως πώς γίνεται αυτό; Και όμως γίνεται. Μέσω βίντεο κλήσης με μία πολύ καλή της φίλη και επίσης πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, η Μαρία έβγαλε τις πιο ωραίες κα απρόσμενες φωτογραφίες.

Η Ίλντα Κρόνι που αποχώρησε λίγο πριν από την Μαρία από το reality μοντέλων φωτογράφησε τη Μαρία μέσα από βίντεο και είδαμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της στο account της Ίλντα. Είναι αλήθεια πως βλέποντας την Μαρία στην αρχή του παιχνιδιού δεν μπορείς να σκεφτείς το πώς μπορεί να εξελιχθεί, όμως είναι απίστευτο που έχει καταφέρει.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που έβγαλε η Ίλντα.