Antique vibes: Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε φωτογραφίες που δεν είχες δει ξανά

Antique vibes: Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε φωτογραφίες που δεν είχες δει ξανά

Μήπως να γυρίσουμε πίσω στο 2000;

Πριν από 20 χρόνια περίπου γνωρίσαμε την Έλενα Παπαρίζου, όταν τον Μάιο του 2001 εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ελλάδα στη Eurovision. Δεν ήταν όμως μόνη της τότε, και ούτε έκανε solo καριέρα, αφού με τον φίλο της Νίκο Παναγιωτίδη, ήταν μαζί οι Antique. Το «Die for you» έγινε ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια, και το ακούμε ακόμη και σήμερα με την ίδια αγάπη και επιπλέον κάποια νοσταλγία.

Μερικά χρόνια αργότερα οι Antique διαλύθηκαν και η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε solo καριέρα. Το 2005 πια μας εκπροσώπησε ξανά στη Eurovision όπου και πήραμε την πρώτη θέση με το Number one. Και δεν έχει καμία σημασία που οι Antique δεν υφίστανται πια, υπάρχουν πάντα μέσα στο μυαλό μας με τα υπέροχα τραγούδια εκείνης της δεκαετίας, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Έλενα στο Instagram account της.



Πριν από κάποιες μέρες για παράδειγμα η Έλενα ανέβασε στο account της κάποιες φωτογραφίες των Antique, οι οποίες είναι πια σχεδόν 20 ετών. Δεν τις είχαμε δει ξανά και ήταν αλήθεια φανταστικές. Η Έλενα και ο Νίκος και πάλι μαζί μέσα από αυτές τις φωτογραφίες. Και κάπως έτσι μας ήρθαν στο μυαλό εκείνα τα χρόνια, κι εκείνα τα τραγούδια.

Η Έλενα πάντως είναι μια κούκλα στις φωτό αυτές και είναι περίπου 20 ετών.

Δες τις φωτό στη gallery παρακάτω.