Η Blake Lively τρόλαρε τον Ryan Reynolds στην καραντίνα με τον πιο αστείο τρόπο

Η Blake Lively τρόλαρε τον Ryan Reynolds στην καραντίνα με τον πιο αστείο τρόπο

Αυτό το ζευγάρι είναι φανταστικό

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood. Έχουν τρία παιδάκια, κι εκτός από εκπληκτικοί ηθοποιοί, είναι και πολύ καλοί γονείς. Βέβαια τους παραδεχόμαστε και υποκλινόμαστε κάθε φορά που ένας τρολάρει τον άλλο στα social media χωρίς να ντρέπεται και να τον νοιάζει που τσαλακώνεται.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε πιάσει να τρολάρει και να πειράζει ο ένας τον άλλον, όμως πάντα μας προκαλούν πολύ γέλιο. Η Blake Lively μάλλον όμως έχει βαλθεί να «καταστρέψει τον Ryan Reynolds» πριν τελειώσει η καραντίνα. Και με αυτά που κάνει δεν ξέρουμε, μάλλον θα τα καταφέρει.

Τι έκανε αυτή τη φορά η όμορφη ηθοποιός όμως; Τα μαλλιά του Ryan Reynolds έχουν μεγαλώσει αρκετά –μάλλον λόγω της κατάστασης έχει καιρό να κουρευτεί – και η Blake αποφάσισε να του κάνει ένα περίπου χτένισμα, έτσι για μια αλλαγή.

Η ηθοποιός λοιπόν έπιασε τα μαλλιά του Ryan σε ένα μικρό κοτσιδάκι, το ο οποίο έδεσε με γαλάζιο λαστιχάκι. Στο story της έγραψε: «Σας προκαλώ να ξεχάσετε αυτή τη στιγμή κάθε φορά που θα τον βλέπετε για το υπόλοιπο της αιωνιότητας». Προφανώς θέλει να «ρίξει» τον Ryan Reynolds στα μάτια των fans του, όμως δεν είμαστε σίγουρες πως το πέτυχε με αυτό τον τρόπο.

Ακόμη και με το κοτσιδάκι ήταν πολύ καλός!