Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν: Αυτός αποχώρησε από το MasterChef σήμερα

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν: Αυτός αποχώρησε από το MasterChef σήμερα

Μια ακόμη αποχώρηση στο reality μαγειρικής

Κι εκεί που είχαμε μπει στους τελευταίους εννέα παίκτες του MasterChef, την προηγούμενη εβδομάδα κι έπειτα από κάποιες δοκιμασίες επέστρεψαν στο σπίτι 3 παίκτες ξανά, με τον Γιώργο, που μόλις είχε φύγει να μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι. Σήμερα είχαμε την πρώτη αποχώρηση από αυτή τη 12αδα, με 4 παίκτες να μάχονται για την ασυλία.

Στο πρώτο στάδιο πάλεψαν και οι 4 προκειμένου ένας να πάρει την ασυλία. Οι δύο που δεν τα κατάφεραν πήγαν κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης, ενώ οι δύο καλύτεροι μονομάχησαν ξανά για να βγει ο ένας που θα επέστρεφε σπίτι και εκείνος που θα συμπλήρωνε την τριάδα της αποχώρησης. Αρχικά και οι 4 έπρεπε χωρίς ζυγαριά να κόψουν από ένα κρέας δύο κιλών ένα κομμάτι 200 γραμμαρίων.

Από το πρώτο στάδιο ως πρώτοι υποψήφιοι βγήκαν ο Σταυρής και ο Γιώργος, και οι καλύτεροι Σταύρος και Κώστας αναμετρήθηκαν στο να φτιάξουν το καλύτερο σνίτσελ. Ο νικητής της δοκιμασίας πήρε την ασυλία και ο άλλος συμπλήρωσε την τριάδα για αποχώρηση.

Σταυρής, Γιώργος και Κώστας βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αποχώρηση φορώντας τη μαύρη ποδιά και ρίχτηκαν στη «μάχη» για την παραμονή τους. Τρεις παίκτες, μια αποχώρηση. Ποιος είναι αυτός που στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και πέρασε την πόρτα της εξόδου;

Οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής του Θοδωρή Μωυσίδη με έναν να μην τα καταφέρνει τόσο καλά. Τα spoiler άλλωστε είχαν δώσει από νωρίς το όνομα αυτού που θα έφευγε σήμερα. Η έκπληξη επομένως δεν ήταν τόσο μεγάλη.

Ο Κώστας είναι αυτός που αποχώρησε σήμερα και εγκατέλειψε το όνειρο του επόμενου MasterChef.