MasterChef 4:Η Μαριάννα έκανε body shaming στον Σταύρο και το Twitter δεν την άφησε σε «χλωρό κλαρί»

MasterChef 4:Η Μαριάννα έκανε body shaming στον Σταύρο και το Twitter δεν την άφησε σε «χλωρό κλαρί»

Δηλαδή είναι δυνατόν;

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Σήμερα η κόκκινη ομάδα που βγήκε στον τάκο δεν είχε ψηφοφορία ούτε για την ασυλία, ούτε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Και οι τέσσερις παίκτες aka Γιώργος, Κώστας, Σταύρος και Σταυρής έπρεπε να μονομαχήσουν σε μια δοκιμασία.

Στο πρώτο στάδιο «πάλεψαν» και οι 4 προκειμένου ένας να πάρει την ασυλία. Οι δύο που δεν τα κατάφεραν πήγαν κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης, ενώ οι δύο καλύτεροι μονομάχησαν ξανά για να βγει ο ένας που θα επέστρεφε σπίτι και εκείνος που θα συμπλήρωνε την τριάδα της αποχώρησης. Αρχικά και οι 4 έπρεπε χωρίς ζυγαριά να κόψουν από ένα κρέας δύο κιλών ένα κομμάτι 200 γραμμαρίων.

Από το πρώτο στάδιο ως πρώτοι υποψήφιοι βγήκαν ο Σταυρής και ο Γιώργος, και οι καλύτεροι Σταύρος και Κώστας αναμετρήθηκαν στο να φτιάξουν το καλύτερο σνίτσελ. Ο νικητής της δοκιμασίας πήρε την ασυλία και ο άλλος συμπλήρωσε την τριάδα για αποχώρηση. Παράλληλα όσο οι δύο παίκτες έφτιαχνα τα σνίτσελ, ο εξώστης σχολίαζε και εκεί κάπου on camera η Μαριάννα έκανε body shaming στον Σταύρο, αποκαλώντας τον χοντρό.

Όχι και τόσο ευγενικός χαρακτηρισμός από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον, ο οποίος επίσης δεν έχει το σώμα της Gigi Hadid. Το Twitter βέβαια το είδε αυτό και δεν άφησε τη Μαριάννα σε «χλωρό κλαρί».

Δες τα tweets παρακάτω.