Είναι γεγονός: Η Meghan Markle ανοίγει το blog της, ποια έχει στο στόχαστρο;

Είναι γεγονός: Η Meghan Markle ανοίγει το blog της, ποια έχει στο στόχαστρο;

Ούτε που πάει το μυαλό σου

Ήταν αρχές Απριλίου όταν μάθαμε για πρώτη φορά πως η δούκισσα του Sussex τώρα που πραγματοποιήθηκε το Megxit σκέφτεται να ανοίξει ξανά το blog της «The Tig». Και αυτό ήταν μια είδηση που μας είχε χαροποιήσει πολύ, γιατί έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτό η δούκισσα του Sussex.

Το blog της έκλεισε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry το 2017. Τώρα που η Meghan ζει με τον Harry στο Los Angeles η είδηση για το blog της έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η δούκισσα του Sussex έχει στο στόχαστρο κάποια πολύ διάσημη για να την ανταγωνιστεί. Πάει καθόλου το μυαλό σου;

«Ένας βασιλικός έμπιστος ισχυρίστηκε πως η Meghan πρόκειται να ανοίξει ξανά το επιτυχημένο lifestyle blog της το Tig, με το οποίο θέλει να συναγωνιστεί αυτό της Gwyneth Paltrow, το Goop», ανέφερε μια πηγή στο Page Six.

«Νομίζω πως η Meghan θα έχει ακόμη ένα Instagram account», ανέφερε η Myka Meier, royal expert, στο Royally Obsessed. «Θεωρώ πως μέσα στα σχέδιά της είναι να κάνει το Tig μια νέα version του Goop. Ναι, αυτό βλέπω να έρχεται». Το Tig, το οποίο έκλεισε η Markle το 2017 πριν παντρευτεί τον Harry, κάλυπτε όλα τα θέματα μόδας, ομορφιάς, φαγητού και ταξιδιού - και ήταν πολύ παρόμοιο με το Goop. Η Markle, όπως η Paltrow, θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια από την επανέναρξη του brand της, κάτι που θα βοηθούσε στα οικονομικά της με τον Harry.

Η επιστροφή του είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις, οπότε σε θέλουμε stand by.