Κάτια Ταραμπανκό: Δεν πάει καν ο νους σου που την έχεις δει ξανά στην τηλεόραση

Κάτια Ταραμπανκό: Δεν πάει καν ο νους σου που την έχεις δει ξανά στην τηλεόραση

Και όχι δεν εννοούμε στη σειρά του Ant1

Ήταν 8 Σεπτέμβρη 2019 όταν ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model με τις οντισιόν. Πολλά τα κορίτσια που πέρασαν και αρκετές αυτές που ξεχώρισαν. Μία από αυτές μάλιστα ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τα σχόλια στο Twitter να αναφέρουν πως εκείνη η κοπέλα θα κερδίσει.

Και δεν είχαν άδικο. Οκ μπορεί να μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, όμως η Κάτια ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Η γνωριμία με τον Δημήτρη Σκουλό στην παραλία, της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο modelling και δεν τα πήγε διόλου άσχημα.

Πριν τη δεις όμως στις οντισιόν του GNTM, την είχες δει ξανά σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή, αλλά και στη σειρά του Ant1, «Επιστροφή». Όμως όχι η σειρά αυτή δεν ήταν το μόνο πέρασμα της από την μικρή οθόνη. Μερικά χρόνια πιο πριν την είχες δει και κάπου αλλού, όμως τότε δεν τη γνώριζες καν.

Την υπενθύμιση μας έκανε η ίδια η Κάτια με ένα story στο Instagram account της. Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model συμμετείχε στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς την ηλικία της, όμως φαίνεται πως είναι πολύ μικρή. Τη θυμάσαι καθόλου;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.