MasterChef 4: 10 tweets από το χθεσινό επεισόδιο που θα σε κάνουν να «λιώσεις»

MasterChef 4: 10 tweets από το χθεσινό επεισόδιο που θα σε κάνουν να «λιώσεις»

Το Twitter είχε κέφια εχθές

Μπορεί η μεγάλη μέρα στο MasterChef να είναι η σημερινή για πολλούς, αφού όπως έχουν ήδη πει τα spoiler εκείνη που αποχωρεί είναι η Κατερίνα, όμως εχθές είδαμε ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο. Mystery Box, τεστ δημιουργικότητας, ένας νικητής και τρεις κακές προσπάθειες που θα βγουν στον τάκο για αποχώρηση.

Η Μαρλέν ως νικήτρια του Mystery Box είχε στη διάθεση της να μοιράσει τρία υλικά στους 10 συμπαίκτες της, προκειμένου να μαγειρέψουν στο τεστ δημιουργικότητας. Ο νικητής είναι αυτός που θα πάρει και την κάρτα ασυλίας για τελευταία φορά στο παιχνίδι. Σαφράν, μαστίχα Χίου και κερήθρα ήταν τα υλικά, με τη Μαρλέν να επιλέγει τη Μαρία να δουλέψει και με τα τρία και τον Τζον να χρησιμοποιήσει δύο από αυτά.

Εκεί συνέβη και η πρώτη κόντρα μέσα στο παιχνίδι, αφού η Μαρλέν on camera, είπε πως η Μαρία παίζει βρώμικα και γι’ αυτό της έδωσε και τα τρία υλικά. Η παίκτρια εννοείται έγινε έξαλλη και λίγο έλειψε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Μαρλέν.

Το Twitter από την άλλη που πάντα σχολιάζει το επεισόδιο έχοντας και λίγο σαρκασμό παραπάνω, έκανε τα καλύτερα σχόλια, και πραγματικά γελάσαμε πολύ.

Δες τα 10 καλύτερα στη gallery που ακολουθεί.