Κι όμως ο πρίγκιπας George δεν θα είχε αυτό το όνομα

Κι όμως ο πρίγκιπας George δεν θα είχε αυτό το όνομα

Η Kate Middleton είχε διαλέξει άλλο

Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για την βασιλική οικογένεια που δεν γνωρίζαμε. Πράγματα που δεν είχαμε ακούσει ή διαβάσει ξανά, και που μας έχουν προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια τέτοια στιγμή είναι και η σημερινή, που διαβάσαμε από συνέντευξη της Kate Middleton που είχε δώσει στο παρελθόν, πως ο πρίγκιπας George θα είχε τελείως διαφορετικό όνομα από αυτό που έχει τώρα.

Ένα απόσπασμα από άρθρο του Vanity Fair, αναφέρει, πως η Kate Middleton δεν σκόπευε να ονομάσει τον γιο της George, αλλά Alexander που σήμερα είναι το μεσαίο του όνομα. Το απόσπασμα του Vanity Fair αναφέρει, πως αρχικά ο William και η Kate δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού τους και ήθελαν να είναι έκπληξη.

Στη συνέχεια όμως η Kate υποπτεύθηκε και πίστευε πως είναι αγόρι και γι’ αυτό κάνοντας σκέψεις στην καρδιά της και στο μυαλό της, αυτό που ήθελε ήταν να τον ονομάσει Alexander, ωστόσο δεν είχαν ακόμη αποφασίσει τι όνομα θα του δώσουν. Το άρθρο μάλιστα αναφέρει πως η δούκισσα και ο δούκας του Sussex φώναζαν τον George μέχρι να γεννηθεί «το μικρό μας σταφύλι», και αλήθεια δεν έχουμε ακούσει πιο χαριτωμένο παρατσούκλι.