Τι αποκάλυψε η Κέισι του GNTM 2 για την Καγιά, την Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

Τι αποκάλυψε η Κέισι του GNTM 2 για την Καγιά, την Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου  (video)

Η Κέισι δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε για όλα

Η Κέισι Μίζιου, η τρίτη φιναλίστ του GNTM 2 συνδέθηκε με την εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι αλλά και με την ζωή της μετά από αυτό.

Η Κέισι που το διάστημα αυτό παραμένει στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει σύντομα βαλίτσες για Αθήνα και η Έλενα Χριστόπουλου συνεργάζεται πλέον επαγγελματικά με τη νεαρή κοπέλα.

Και παρά το γεγονός πως η Σταματίνα πίεσε την Κέισι να της αποκαλύψει τι παραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στο τρίγωνο Χριστοπούλου- Καγιά και Ηλιάνα, η Κέισι αποδείχτηκε στρείδι!



Καρφώνοντας έμμεσα τη Βίκυ Καγιά, η Κέισι που βρέθηκε στην τελική τριάδα του GNTM 2 αποκάλυψε πως ακόμα και όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά από αυτό, ένιωθε και νιώθει πιο κοντά της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία όπως είπε όλα τα κορίτσια ένιωθαν πιο οικεία μιας και είναι πιο κοντά τους ηλικιακά.

Στο δια ταύτα και στην αλλαγή του προφίλ της Ηλιάνας που δεν αναφέρεται πια ο ρόλος του κριτή του GNTM, η Κέισι τόνισε απλά πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και κάλεσε την εκπομπή να μιλήσει απευθείας με την Παπαγεωργίου.

Δες και το βίντεο παραπάνω για να ακούσεις όλες τις απαντήσεις της όμορφης κοπέλας.