Κάτια Ταραμπανκό - Ασημίνα Χαρίτου: Είναι κολλητές και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη (photos)

Κάτια Ταραμπανκό - Ασημίνα Χαρίτου: Είναι κολλητές και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη (photos)

Πού βρέθηκαν τα δύο μοντέλα; 

Έχουμε συνηθίσει οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από τηλεοπτικά reality shows, να είναι μεν δυνατές για όσο διαρκεί το εκάστοτε show, αλλά όταν αυτό τελειώνει, να τελειώνουν με τη σειρά τους και αυτές. Λίγες είναι οι σχέσεις που άντεξαν σε βάθος χρόνου και κυρίως στην κανονική ζωή, μιας και όσο να πεις όταν είσαι έγκλειστος και κάτω από ειδικές συνθήκες, τείνεις να δένεσαι περισσότερο.

Μία φιλία ωστόσο που φαίνεται να κρατάει, είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπανκό και της Ασημίνας Χαρίτου, τις οποίες γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2. Η Κάτια ως γνωστόν ήταν μία από τις δύο νικήτριες, ενώ αρκετά καλά τα πήγε και η Ασημίνα.

Οι δύο κοπέλες ανήκαν στις FF και η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα του κοινού απέναντί τους ήταν ανάμεικτα, μιας και δεν δίσταζαν να πουν καθαρά και ειλικρινά αυτό που πίστευαν. Ειλικρινής φαίνεται να είναι και η σχέση τους όμως, μιας και η φιλία που ανέπτυξαν μέσα στο σπίτι, κρατάει ακόμα και τώρα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τα δύο κορίτσια μαζί και αυτή σίγουρα είναι η απόδειξη ότι πια έχουν γίνει αχώριστες. Δες την παρακάτω gallery: