Άννα Αμανατίδου: Το sexy κορίτσι του GNTM έκανε το πιο αστείο οικογενειακό Tik Tok challenge

Άννα Αμανατίδου: Το sexy κορίτσι του GNTM έκανε το πιο αστείο οικογενειακό Tik Tok challenge

Και δεν μπορείς να μην γελάσεις

Την Άννα Αμανατίδου τη γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη σεζόν του Greece’s Next Top Model -όταν αυτό επέστρεψε στις οθόνες μας- και δεν μπορούμε να πούμε πως μας πέρασε απαρατήρητη. Ήταν ένα από τα πιο sexy και hot κορίτσια του reality, και ένα στοίχημα μεταξύ Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά.

Κατάφερε να φτάσει αισίως μέχρι την τελική τετράδα, κλείνοντας έτσι πολλά στόματα που την ήθελαν να μη φτάνει καν ως την πεντάδα. Μέσα από το Instagram και αφού ψάξαμε λίγο, βρήκαμε και την αδερφή της Έλενα, η οποία είναι επίσης μια κούκλα. Τόσο η Άννα, όσο και η Έλενα βοηθούσαν πάντα τον μπαμπά τους στα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, και σήμερα εκείνος είπε να κάνει κάτι για εκείνες.

Οι τρεις τους έκαναν ένα από τα πιο διαδεδομένα challenges του Tik Tok και το γέλιο ομολογούμε πως ήταν αρκετό. Ο μπαμπάς Παναγιώτης είχε στη διάθεσή του τα δύο κορίτσια (Έλενα και Άννα) και δύο λεκάνες με νερό. Δέχτηκε κάποιες ερωτήσεις από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου και ανάλογα την απάντηση έπρεπε να βουτάει τα κεφάλια τον κοριτσιών μέσα σε αυτές.

Spoiler μεγάλο δεν θα κάνουμε, αλλά η Έλενα δεν πέρασε πολύ καλά στο challenge αυτό.