Αυτός ο star ξυρίστηκε μετά από 7 χρόνια και δεν τον αναγνωρίσαμε (vid)

Αυτός ο star ξυρίστηκε μετά από 7 χρόνια και δεν τον αναγνωρίσαμε (vid)

Ούτε η σύντροφός του φάνηκε να πιστεύει στα μάτια της

Είναι ένας πολύ γοητευτικός και όμορφος άντρας, τον οποίο πολύ σπάνια βλέπουμε. Πριν από περίπου έναν χρόνο μάλιστα έφτιαξε και δικό του account στο Instagram, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να τον βλέπουμε λίγο πιο συχνά. Εννοείται πως τα follows έπεσαν βροχή τότε με το account του αυτή τη στιγμή να έχει 175 χιλιάδες ακόλουθους.

Οκ, δεν το λες και άσχημα, μιας και δεν είναι από τους top celebrities. Αυτός ο γοητευτικός άντρας λοιπόν αποφάσισε να ξυριστεί μετά από 7 χρόνια και να κάνει έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του. Εμείς πάντως ένα σοκ θα το παθαίναμε έτσι ξαφνικά, μιας και τώρα είναι αγνώριστος.

Ο λόγος για τον James Middleton, αδερφό της Kate και της Pippa, ο οποίος μεταμορφώθηκε εντελώς μετά από αυτή τη κίνηση που έκανε. Ο ίδιος τράβηξε τη διαδικασία σε βίντεο και την ανέβασε στο Instagram account του, με το post να συγκεντρώνει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 130 χιλιάδες likes.

Στο ίδιο βίντεο κάνει και την έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του Alizee Thevenet, η οποία πραγματικά δείχνει εντελώς ξαφνιασμένη και έκπληκτη. Ο James και η Alizee θα παντρευόταν μέσα στον μήνα αυτό, όμως ο γάμος τους αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το σίγουρο είναι ένα, πως μέχρι να ντυθεί γαμπρός τα γένια του θα έχουν ξαναβγεί.