OMG: H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του David Beckham που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)

OMG: H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του David Beckham που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)

David εσύ; 

Ήταν το ίνδαλμα της εφηβείας μας, μιας και ήταν διάσημος αθλητής ταυτόχρονα star μέσα και έξω από τα γήπεδα, διέθετε εντυπωσιακό παρουσιαστικό, πλούσια ξανθά μαλλιά και φυσικά είχε σχέση με ένα Spice Girl! Φυσικά αναφερόμαστε στον David Beckham, ο οποίος έπειτα από 20 χρόνια και 4 παιδιά, παραμένει σέξι και όποιος αντέξει.

Βέβαια οι νέες του φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγες ώρες πριν, μας δείχνουν έναν David, που ομολογουμένως δεν είχαμε ξαναδεί. Ενώ στο Instagram τον καμαρώνουμε εντυπωσιακό, καλοντυμένο με την... πλούσια κόμη του -μόλις δύο χρόνια πριν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών- οι νέα του εικόνα μάλλον δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Που λέτε, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Άγγλο superstar κοντά στο σπίτι του, να πηγαίνει για τα ψώνια της ημέρας και η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι εμφανής. Με πολύ πιο αραία μαλλιά έδωσε όπως ήταν αναμενόμενο τυράκι στα αγγλικά Μέσα, να φτιάξουν διάφορα σενάρια σχετικά με το συμβαίνει, όταν λίγο καιρό πριν εμφανιζόταν με μαλλί 20άρη!

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς εξακολουθούμε να τον βρίσκουμε κούκλο, αλλά περί ορέξεως...


https://www.instagram.com/p/CAFf-XRBT7n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες και την παρακάτω gallery: