Αυτή είναι η πιο θετική εξέλιξη στην σχέση του πρίγκιπα Harry και William εδώ και πολύ καιρό

Αυτή είναι η πιο θετική εξέλιξη στην σχέση του πρίγκιπα Harry και William εδώ και πολύ καιρό

Η είδηση αυτή θα έκανε χαρούμενη και την Diana 

Επιτέλους έχουμε την πρώτη καλή είδηση για τη σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry Και τον πρίγκιπα William μετά από πολύ πολύ καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, η απόσταση έκανε καλύτερη τη σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια, και η κανονικότητα επέστρεψε ανάμεσα στους πρίγκιπες.

Μετά το Megxit, ο William είχε έρθει σε κατά μέτωπο επίθεση με τον Harry και η απόσταση που είχε πάρει από την Markle ήταν χαώδης.



Τώρα που ο Harry ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο στη ζωή του στο Los Angeles, η royal Expert Katie Nicholl μιλώντας στο Entertainment Tonight αποκάλυψε πως σηματοδότησε και ένα νέο ξεκίνημα και για τα δύο αδέρφια.

«Υπήρξαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους αλλά τα πράγματα καλυτέρευσαν και τα δύο αδέρφια μιλάνε στο τηλέφωνο και έχουν κάνει βιντεοκλήσεις. Βοήθησαν τα μαζεμένα γενέθλια αλλά και το πρόβλημα υγεία του πατέρα τους Κάρολου, ανάγκασε τα δύο παιδιά της Diana να σηκώσουν το τηλέφωνο».

Ο Harry φέρεται μάλιστα να είναι στην πιο δύσκολη θέση και να του λείπει το σπίτι του οπότε ήταν ευκαιρία για να έρθει κοντά με τον μεγάλο του αδερφό.

Κάπως έτσι καταλάγιασε και η ένταση ανάμεσα στην Meghan με την Kate.