Ben Affleck-Ana de Armas: Μήπως με την κίνηση αυτή θέλουν κάτι να μας πουν;

Ben Affleck-Ana de Armas: Μήπως με την κίνηση αυτή θέλουν κάτι να μας πουν;

Η σχέση τους προχωράει

Ήμασταν κάπου στις αρχές Μαρτίου όταν είδαμε τον Ben Affleck να βολτάρει στην Κούβα με την συμπρωταγωνίστρια του Ana de Armas. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε πως είχαμε μπροστά μας έναν «έρωτα μεγάλο». Λίγα 24ωρα αργότερα (περίπου μετά από μια εβδομάδα) κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες που έδειχναν τους ηθοποιούς σε τρυφερά τετ α τετ.

Εκεί οι φήμες που αρχικά κυκλοφόρησαν επιβεβαιώθηκαν, κι έκτοτε έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Hollywood. Τι και αν η Ana είναι 16 χρόνια μικρότερη από τον Ben Affleck. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και μας το αποδεικνύουν εδώ και σχεδόν τρεις μήνες.

Το διάσημο ζευγάρι έχει περάσει -και περνάει ακόμη- μαζί όλο το social distancing αυτό το διάστημα που συμβαίνει όλο αυτό με τον κορονοϊό στο Los Angeles, και ουκ ολίγες φορές του έχουμε δει σε τρυφερά τετ α τετ. Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση οι δυο τους απαθανατίστηκαν να φορούν όμως ένα κολιέ, το οποίο κίνησε κάπως την περιέργεια του κόσμου.

Θυμάσαι που κάποτε μοιραζόσουν με την κολλητή σου ένα κολιέ που ήταν μια σπασμένη καρδιά και συνήθως το ένα κομμάτι έγραφε best και το άλλο friends; Εεε από ένα τέτοιο φορούσαν και οι Ben και Ana και ο λόγος μας έχει παραξενέψει.

Είτε το επέλεξαν για να έχουν να μοιράζονται από κάτι κοινό, δείγμα ίσως που υποδηλώνει το πόσο έχει σοβαρέψει η σχέση τους, είτε απλά για να τρολάρουν τους φανς τους επειδή είναι αυτοκόλλητοι. Την απάντηση την γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, όπως εμείς θα προτιμούσαμε την πρώτη εναλλακτική, γιατί τους θεωρούμε και πολύ ωραίο ζευγάρι.