Όπα! Ο Ben Affleck βγήκε με την πιο hot παρουσία του Hollywood και η Garner είναι παρελθόν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπα! Ο Ben Affleck βγήκε με την πιο hot παρουσία του Hollywood και η Garner είναι παρελθόν

Φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ben Affleck μας εξέπληξε λέγοντας κάποια πράγματα για τη Jennifer Garner και τον χωρισμό τους, και σε κάποιο σημείο πιστέψαμε πως οι δυο τους ίσως και να τα ξαναβρούν. Πράγμα δύσκολο βέβαια από τη στιγμή που έχει βγει το διαζύγιό τους. Ο Ben είπε συγκεκριμένα πως μετανιώνει πικρά για όλα όσα έκανε, και πως αν θα άλλαζε κάτι, αυτό θα ήταν ο χωρισμός του με τη Jennifer, και κάπως έτσι ανέβηκε κάποια level στην εκτίμησή μας.

Γιατί το πιο γενναίο είναι να παραδέχεσαι τις βλακείες και τα λάθη που κάνεις, και ο Ben το έκανε αυτό. Και αφού λοιπόν έγιναν όλα αυτά και μίλησε και για το πόσο θαυμάζει τη JLo έρχεται δημοσίευμα, που το δείχνει να έχει βγει για ραντεβού με μία από τις πιο hot και όμορφες παρουσίες του Hollywood.

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas δούλεψαν πρόσφατα μαζί για την ταινία Deep Water και φαίνεται πως δημιούργησαν μια πολύ καλή και δεμένη σχέση στα γυρίσματα της ταινίας. Τόσο δεμένη που τους επιτρέπει να βγαίνουν ανενόχλητοι για καφέ και φαγητό και να μην ενδιαφέρονται για τους φωτογράφους και τα tabloids, που φυσικά όλο και κάτι θα πουν.

Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή, μιας και οι δυο τους απαθανατίστηκαν στην Κούβα στις 5 Μαρτίου. Ο 47χρονος ηθοποιός και η 31χρονη συνάδελφός του φωτογραφήθηκαν καθώς έτρωγαν σε εστιατόριο της Havana και το καλύτερο ήταν πως φωτογραφήθηκαν και με κάποιους fans κάνοντας βόλτα στην πόλη. Και οι δυο τους έδειχναν τόσο άνετοι, σαν να ήταν ζευγάρι.

Και ερχόμαστε εμείς τώρα και σε ρωτάμε, μήπως είναι πράγματι ζευγάρι και όχι απλά φίλοι; Η Ana έγινε ανερχόμενη star πρόσφατα, με την υποψηφιότητά της στις Χρυσές Σφαίρες για τη δουλειά της στην ταινία Murder Mystery, ενώ θα τη δούμε και στη νέα ταινία του James Bond, No Time to Die.

Πάντως αν και έχουν κάποια χρόνια διαφορά (μικρό το κακό) εμάς μας αρέσουν πολύ σαν ζευγάρι!