Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Το Megxit θα γίνει ταινία

Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Το Megxit θα γίνει ταινία

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Τον Μάιο του 2018, συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση το «Harry & Meghan: A Royal Romance», που μας έδειχνε τη γνωριμία των δύο και το πως ερωτεύτηκαν. Και από ότι φαίνεται οι ζωές της Meghan και του Harry πρόκειται να προβληθούν ξανά στη μικρή οθόνη, μέσω του καλωδιακού δικτύου των ΗΠΑ, Lifetime, που πιστεύεται πως δουλεύει επάνω σε μία τρίτη ταινία εμπνευσμένη από το βασιλικό ζευγάρι.

Εκτός από το γάμο είδαμε και τη ζωή τους ως senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, ταινία που κυκλοφόρησε το 2019. Τώρα το δίκτυο σκοπεύει να ασχοληθεί με την αποχώρηση των Sussexes από το βασίλειο και στην μετακόμισή τους στο εξωτερικό με τον γιο τους Archie Harrison.

Η TV Line δημοσίευσε μια περίληψη αυτής της νέας βιογραφίας, η οποία ισχυρίζεται ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στην «αμφιλεγόμενη συνειδητή αποσύνδεση του ζεύγους από το στέμμα, μετά τη γέννηση του γιου τους Archie. Η ταινία περιγράφει λεπτομερώς τους αγώνες των νέων γονέων και τις μοναδικές προκλήσεις του να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, η οποία οδήγησε τελικά τον Harry και τη Meghan να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς δεσμούς τους για να δημιουργήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους.

Η ταινία έχει τιτλοφορηθεί δοκιμαστικά: «Harry & Meghan: Escaping the Palace», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Καλύτερος τίτλος από το Megxit πάντως που στοχοποιεί τη δούκισσα του Sussex.