GNTM 3: Το reality μοντέλων επιστρέφει και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

GNTM 3: Το reality μοντέλων επιστρέφει και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Έτυχε να δεις το trailer μήπως;

Πίστευες πως φέτος το χειμώνα δεν θα έβλεπες Greece’s Next Top Model; Έκανες λάθος! Μπορεί να μην έχουμε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό είναι ομολογουμένως ένα πλήγμα, όμως το reality μοντέλων επιστρέφει ανανεωμένο και πιο super από ποτέ. Ετοιμάζει μάλιστα την μεγαλύτερη ανατροπή, που έχει συμβεί ποτέ.

Εχθές αργά το απόγευμα το account του Greece’s Next Top Model στο Instagram ανανεώθηκε έπειτα από πέντε μήνες, όταν και πόσταρε το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων που έρχεται. Αν δεν το έχεις δει ακόμη, τότε δεν ξέρεις σίγουρα τι ετοιμάζει, ίσως όμως φαντάζεσαι.

Το GNTM 3 σε λίγους μήνες θα προβάλλεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μια κάποια ανυπομονησία τη νιώθουμε. Ας το πάρει όμως το ποτάμι. Το reality μοντέλων επιστρέφει, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχεις να επιλέξεις μία νικήτρια. Και όχι γιατί μπορεί ξανά να βγουν δύο νικήτριες, αλλά γιατί φέτος μπορεί να έχουμε νικητή.

Ναι καλά διαβάζεις! Το GNTM 3 περιλαμβάνει αγόρια και κορίτσια και καταλαβαίνεις πως θα επικρατήσει ένας πανικός. Θα κρατήσουν την κυριαρχία τους τα κορίτσια ή μήπως τα αγόρια έρχονται για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν;

Δες το τρέιλερ παρακάτω.