«Αν η Diana ζούσε θα τσακωνόταν πολύ με τη Meghan Markle», ποιος έκανε τη δήλωση αυτή;

«Αν η Diana ζούσε θα τσακωνόταν πολύ με τη Meghan Markle», ποιος έκανε τη δήλωση αυτή;

Η δήλωση που μας ξάφνιασε όσο καμία

Αν θυμάσαι καθόλου τους «ανθρώπους» της Diana, τότε θα θυμάσαι πως ο Paul Burrell ήταν ο πρώην οικονόμος της. Ο Paul δούλευε για την πριγκίπισσα Diana 10 χρόνια μέχρι τον θάνατό της το 1997. Ο πρώην royal butler λοιπόν πιστεύει ακράδαντα, πως αν η Diana σήμερα ζούσε θα ερχόταν συνεχώς σε κόντρα με τη Meghan Markle.

Θεωρεί πως οι δύο γυναίκες είναι πολύ παρόμοιες, κι έτσι θα «συγκρούονταν» με τις αντιτιθέμενες απόψεις τους αν είχαν ποτέ συναντηθεί. «Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύο ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες με διαφορετικές απόψεις για τα πράγματα. Θα ήταν μια μάχη μεταξύ του τρόπου της Meghan και του τρόπου της Diana».

Ο Paul θεωρεί επίσης πως ο γιος της Diana, ο πρίγκιπας Harry, προσελκύσθηκε από την πρώην ηθοποιό λόγω των ομοιότητάς της με τη μητέρα του. Συγκεκριμένα γι’ αυτό το θέμα ανέφερε: «Ο Harry πήγε και παντρεύτηκε τη Meghan ακριβώς επειδή μοιάζει πολύ με την Diana. Και οι δύο είναι γυναίκες που θα υπερασπίζονταν μέχρι τέλους αυτό που πιστεύουν».

Κλείνοντας συμπλήρωσε στο Closer για τη σχέση των δύο γυναικών: «Πιστεύω πως η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η Meghan έχει ένα σχέδιο παιχνιδιού, ενώ η Diana ήταν νέα και αφελής».

Εμείς πάντως δεν πιστεύουμε πως θα υπήρχε κόντρα σε σημείο έχθρας ανάμεσά τους.



Δες στη gallery που ακολουθεί και άλλα σκίτσα φωτογραφίες, πως θα ήταν η Diana με τη Meghan Markle σήμερα.