Η Eva Mendes έχασε ένα στοίχημα και ανέβασε την πιο απρόσμενη φωτό της στο Instagram

Η Eva Mendes έχασε ένα στοίχημα και ανέβασε την πιο απρόσμενη φωτό της στο Instagram

Απρόσμενη μα τόσο όμορφη

Η Eva Mendes είναι μία από τις αγαπημένες μας και πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood. Ζευγάρι με τον επίσης κούκλο και γοητευτικό Ryan Gosling αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα διάσημα ζευγάρια της showbiz, και πώς να το αμφισβητήσεις αυτό; Ryan και Eva Mendes έχουν δύο πανέμορφες κόρες και όταν τυχαίνει να τους δούμε κάπου σε κάποια έξοδο όλους μαζί, είναι απλά φανταστικοί.

Η 46χρονη ηθοποιός ανανεώνει συχνά πυκνά το Instagram account της, όμως σπάνια έως ποτέ βλέπουμε τις κόρες της σε αυτό. Ως επί των πλείστων οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβαίνουν είναι δικά της, κι εννοείται δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το πόσο όμορφη είναι.

Η τελευταία και πιο πρόσφατη ανάρτησή της ωστόσο ήταν κάπως διαφορετική. Η Eva έχασε ένα στοίχημα και ανέβασε μια αρκετά απρόσμενη φωτό της στο account. Τι συνέβη όμως; Η Eva λοιπόν, μάλλον είχε βάλει κάποιου είδους στοίχημα με τις δυο κόρες της, το οποίο φυσικά κέρδισαν εκείνες.

Και τι της έκαναν για αντάλλαγμα; Esmeralda και Amanda ζωγράφισαν το πρόσωπο της Eva Mendes με τους μαρκαδόρους τους, και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Γεμάτη μαρκαδόρους όμως τόσο όμορφη. *Ελπίζουμε να βγήκαν με κάποιον τρόπο όλες αυτές οι μουτζούρες από το πρόσωπό της.*