Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ξεκάθαρα για την δίαιτα που κάνει (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ξεκάθαρα για την δίαιτα που κάνει (video)

Η αλήθεια που αποκάλυψε η Χρηστίδου

Το τελευταίο διάστημα, όπως έχεις παρατηρήσει, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια αισθητή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πολλοί θεωρούσαν πως η Σίσσυ ακολουθεί τις συμβουλές του συνεργάτη της Κωνταντίνου Βασάλου για να χάσει τα κιλά που θέλει, αλλά όπως φαίνεται αυτή δεν είναι η πλήρης αλήθεια.

Η Σίσσυ μάλιστα αποφάσισε να μιλήσει για την διατροφή που κάνει αλλά όχι με τον τρόπο που θα φανταζόσουν.

Βλέπεις στο παρελθόν η Χρηστίδου μας είχε αποκαλύψει ακόμα και το πρόγραμμα δίαιτας που ακολουθούσε. Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά αλλά η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό, έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, έχω τον παθολόγο και με συνταγές δικές μου, έχουμε καταλήξει σε ένα πρόγραμμα», τόνισε η παρουσιάστρια η οποία όμως έσπευσε να πει χαρακτηριστικά:

«Όταν όμως φτάσω στον επιθυμητό μου σκοπό και αφού βρω τρόπο για να σας τα πω σωστά και να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα, επειδή δεν κρύβεται ένας ειδικός πίσω από αυτό το εγχείρημα, θέλω να δω αυτά που κάνω αν είναι σωστά.

Γράφω κυρίως και τρώω δικές μου συνταγές γιατί δεν ήθελα να κάνω ακόμα μία δίαιτα με κρέας και σαλάτα. Ήθελα να τρώω και υδατάνθρακες και γλυκά. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλάβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό».