Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και αναστάτωσε το Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και αναστάτωσε το Instagram

Έχεις δει το σώμα της τελευταία;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία από τις πιο φρέσκιες παρουσίες της ελληνικής showbiz και μία από τις πιο πολυσυζητημένες θα λέγαμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Έχουμε περίπου έναν χρόνο και κάτι να την δούμε να παρουσιάζει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση (τη σεζόν 18’-19’ παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks), ενώ τώρα τη βλέπουμε σαν διαγωνιζόμενη στο talent show Just the 2 of Us. Μέχρι στιγμής μάλιστα πηγαίνει πολύ καλά στο show και αν θες κι εσύ να τη δεις δεν έχεις παρά να συντονιστείς στην τηλεόρασή σου τα βράδια του Σαββάτου.

Εδώ κάπου να σου θυμίσουμε πως η Κωνσταντίνα το «έχει» με τα τηλεπαιχνίδια, αφού το 2018 είχε πάει ως διαγωνιζόμενη και στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Εντάξει δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όμως η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική όσο και αν δεν το πίστευαν αρχικά αρκετοί. Η παρουσιάστρια είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό μπορείς να το δεις μέσα και από το Instagram account της, το οποίο ανανεώνει πολύ συχνά.

Στην διάρκεια της καραντίνας την είδαμε να αναπτύσσει ιδιαίτερες σχέσεις τόσο με την κουζίνα της, αφού μαγείρεψε πολύ, όσο και με τους γείτονες στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει. Και αν νόμιζες πως δεν της έμενε χρόνος για τον εαυτό της έκανες λάθος, γιατί την είδαμε να γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η Κωνσταντίνα έπαιρνε το ποδήλατό της κι έκανε βόλτες στο δρόμο, ενώ και στο σπίτι της γυμναζόταν αρκετά συχνά. Και αν αναρωτιέσαι για τα αποτελέσματα της γυμναστικής το διάστημα αυτό, μπορείς να τα δεις στις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε μερικές ώρες πριν φορώντας το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, και πραγματικά πάθαμε πλάκα με αυτό που αντικρύσαμε. Ρίξε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.